Kategorier
Ikke-kategoriseret

Online Regnskab

For virksomheder af alle størrelser er det fordelagtigt at have et online regnskab. Dette skyldes, at der forefindes et utal af fordele ved et online regnskab. De fleste online regnskabsprogrammer yder en fleksibilitet, der er værd at sætte pris på.

Det vil med andre ord sige, at du har tilgang til programmet fra alle steder. Dette kan være sig fra smartphone, computer eller andet, da programmet ligger på internettet. En anden fordel ved, at regnskabet ligger online er, at du ikke selv skal have programmet installeret og liggende på computeren, hvor du risikerer, at det forsvinder ved et uheld.

Dette betyder desuden også, at du kun er et login fra dit regnskab. Af denne grund kan du nemt give din revisor eller bogholder adgang til dit regnskab. På denne måde mindskes din revisors behandlingstid, og dermed dine omkostninger. Hvis din virksomhed er i vækst, og du øger din omsætning og derfor også din regnskabsbyrde, er de fleste online regnskab mulige at skalere op.

Du har derfor altid mulighed for nemt at udvide din virksomheds regnskab. Du skal desuden ikke selv spekulere på backup, da flertallet af udbyderne af online regnskab fører backup som en naturlig del af programmet.

1 kommentar til “Online Regnskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *