Kategorier
Ikke-kategoriseret

Regnskabsprogram

Hvis dine bilag hober sig op, og Excel-regnearket ikke kan klare den store byrde, eller hvis du blot har brug for et regnskabsprogram, er der flere faktorer, der er vigtige at holde sig for øje. Udbuddet af regnskabsprogrammer er enormt, og det er derfor vigtigt, at man har gjort sig klart, hvad man mener, et regnskabsprogram skal kunne.

Skal dit regnskabsprogram kunne;

  • oprette egen kontoplan,
  • håndtere momsregnskab,
  • håndtere debitorer og kreditorer,
  • fakturere,
  • føre måneds-, kvartals- og årsregnskab eller
  • arbejde med flere afdelinger i virksomheden og lave separate regnskaber samt et overordnet?

Regnskabsprogrammer har et væld og funktioner, og valget af disse skal være afhængig af kendskabet til regnskabsprogrammer. Er man grøn på området, er brugervenlighed og support i højsædet, mens funktionerne og funktionaliteten ikke skal være den afgørende faktor. Er kendskabet til regnskabsprogrammer i stedet for stort, så kan ovenstående funktioner og funktionaliteten være afgørende for valget af regnskabsprogram.

De fleste regnskabsprogrammer har mulighed for at arbejde eksternt med en revisor eller bogholder og er desuden tilgængelige overalt.

Hvis man er i tvivl om, hvilket program man skal vælge af de mange, der er på markedet, så har de næsten alle til fælles, at man kan få en 14-dages prøveperiode, hvor det intet koster. På denne måde kan man sikre sig, at man finder det regnskabsprogram, der letter dagligdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *