Kontorhotel

Et kontorhotel er en sammenslutning af kontorer, hvor man deler alle boligudgifterne med andre på kontorhotellet. På den måde kan man få adgang til et kontor, til en meget lavere pris end hvis man selv skulle betale alle udgifterne for et adskilt kontor.

På flere kontorhoteller er det endda muligt at få sit eget aflukkede kontor, og så samtidig dele fællesudgifterne med de andre lejere. Et kontorhotel giver dig ofte adgang til atraktive adresserr, mødelokaler og events, som du ellers ikke ville have adgang til.

Man kan sige at et kontorhotel sådan set er det ordet udtrykker, et hotel bare med kontorleje. Forskellen er naturgligvis at man ikke kan eller må bo på hotellerne i privat regi. Det kan nok accepteres at man, efter en lang nats arbejde, falder i søvn på en madras i kontoret, men man må ikke anvede det som bolig.

Hvis du leder efter et kontorhotel findes der mange muligheder, specielt i de store byer, finder du nemt udlejning af kontorer. Men mange mindre byer har ofte også sammenslutninger af iværksættere. F.eks. findes der forskellige væksthuse rundt om i landet, hvor man for en billig penge kan leje et kontor, også selvom man bor i en provinsby. Læs mere om kontorudlejning i København.

Kontorhoteller er altså ikke kun et storby fænomen og du kan finde udlejning af kontorer over hele Danmark.

This entry was posted in Artikler and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*